gf-graphics_yellow_right-short-v3

GÄLLIVARE FRAKT

Tradition och framåtanda.

Hos oss hittar du specialister inom varje område av transport och maskinentreprenad. Erfarenheter och kunskaper som tar ett helt arbetsliv att skaffa. Du hittar också de som alltid vill lära sig mer, som snabbt kan anpassa sig till nya projekt. Kort sagt, en kombination av gammal visdom och ung nyfikenhet.

 
gallivarefrakt-hem.png
 
 
gf-omoss.png

OM OSS

Vi är problemlösare

Att arbeta med Gällivare Frakt gör uppdraget enklare. Vi skapar struktur genom noggrann planering, hög kvalitet och långsiktig hållbarhet. Med ett brett nätverk ordnar vi det projektet kräver – transporter, maskiner, kunskap och tydlighet.

gf-varatjanster.png

VÅRA TJÄNSTER

Stora och små uppdrag

Hos Gällivare Frakt hittar du en välutrustad och modern maskinpark. Vi har både egna fordon för alla typer av uppdrag och skickliga partners som hjälper oss framåt. Därför kan vi vara snabba och flexibla för dig som kund.

 
gf-miljokvalitet.png

KVALITET & MILJÖ

Ett grönt arbete

Gällivare Frakt håller i taktpinnen för ett mer hållbart entreprenadarbete. Vi planerar, kvalitetssäkrar och höjer standarden för branschens miljöpåverkan.

gf-varaprojekt.png

VÅRA PROJEKT

Från gruva till anläggning

Alla projekt förtjänar att utföras med precision, men vi vet att hinder dyker upp längs vägen. Därför tar vi ett stort ansvar för chaufförer och maskiner. Vi utför riskanalyser för att uppnå högsta kvalitet och en säkrare omgivning.

 
background-white.jpg
 
gf-graphics_blue_right-short-v3

JOBBA HOS OSS

Vi är alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare, tveka inte med att höra av dig till oss med din jobbansökan!

gf-graphics_blue_right-short-v3

VAD HÄNDER PÅ GF?

Ta del av senaste nytt här på Gällivare Frakt! Här publicerar vi nyheter som rör uppdrag, affärer och händelser som rör verksamheten.

gf-graphics_blue_right-short-v3

SPONSRING

Har du något projekt som du brinner för? Gällivare Frakt är alltid intresserade av att sponsra inom kultur, idrott och samhälle!