Gällivare Frakt är Årets Företagare

nyhet-gf-aretsforetagare.jpg

Under företagsfrukosten i Gällivare den 7 maj 2019 stod det klart att Gällivare Frakt är Årets Företagare. Till grund för utmärkelsen låg den dubblerade omsättningen som visat att det är fullt möjligt att växa kraftigt trots generationsskiften inom företaget. Gällivare Frakt har jobbat hårt för att bredda sitt omfång samtidigt som man fokuserat på att arbeta smartare och miljömedvetet.

Vi på Gällivare Frakt är oerhört stolta över det lagarbete som lagts ner nu uppmärksammats på regional nivå. Därför vill vi passa på att tacka alla kollegor, partners och kunder som är med oss på vår resa.

Priset delades ut av företagarnas ordförande Mikael Lundman, och Robert Ylitalo, ordförande för Gällivare Näringsliv AB. Läs hela motiveringen nedan!

”Genom att arbeta bredare, mer flexibelt och lite smartare har duon lyckats dubbla bolagets omsättning sedan generationsväxlingen påbörjades. Med beslutsamhet, mod och framåtanda har de drivit företaget framåt och uppåt till oanade höjder. De visar att det är fullt möjligt att ta över ett fungerande bolag vid pensionsavgång och genom detta är Gustav och Mikael även goda ambassadörer för utmaningen av generationsväxlingen som Gällivares näringsliv står inför.”

 
Hanna Lidfors